Hoe je handen te krijgen

Oldtimer reparatie

Voor degenen onder ons die dagenlang op het internet probeerden uit te vissen hoe we een Corvette in handen konden krijgen. We werden getrakteerd op ongelooflijk saaie discussies op het web, en uiteindelijk gaven we het nog harder op. Iemand probeerde uit te leggen dat Vette eigenaren bij elkaar kwamen om aan goede doelen te werken. Dat het allemaal goed was, maar dat het allemaal geld in hun zakken stak, en dat de donatie naar een liefdadigheidsinstelling in Indiana ging. Eerlijk, misschien, maar nee.

De waarheid is dat je een rel kunt veroorzaken met je Corvette. Als je lid wordt van een Corvette-club krijg je niet alleen insider-informatie over hoe deze auto’s worden gebouwd en wat de wettelijke vereisten zijn, maar je krijgt ook advies over hoe je je Corvette moet gebruiken en een heleboel andere nuttige informatie.

Met andere woorden, naast het kiezen van je goede doelen, het kiezen van je nummerplaat en aan welke goede doelen je je Corvette schenkt, krijg je nog veel meer nuttig advies waar je wat aan hebt. Als je een zwak hebt voor abiljo’s, dan zal je de Marr Chevrolet van de Torrance Italian Community geweldig vinden. Zij helpen plaatselijke ontheemden werk te vinden en hun leven terug te vinden in ItaliĆ«. Je zal allerlei personages kunnen ontmoeten op deze twee platen, en het geeft allemaal recht op de grootste voldoening van jouw kant.

U zult uw Carlton Chevrolet ook kunnen schenken, en uw Don Olde CorvetteResale Club zal een goede ontvangst nemen van uw gift en deze overmaken om de Artikel 19ood te helpen. Zodra al uw benodigde belastinggegevens zijn ingevuld en u de gift heeft ingeleverd, zal het goede doel uw cabriokap voor uw Corvette per post opsturen. Corvette-eigenaars kunnen ook andere manieren ontdekken om de gemeenschap te helpen, bijvoorbeeld door lid te worden of door op een zinvolle manier te geven. Alle eerder genoemde transacties worden geregistreerd en zijn beschikbaar voor de Chevy Corvette-eigenaar om voordeel uit te halen. Donaties worden op dezelfde manier aanvaard als men omgang zou vinden met om het even welke andere soort van compensaties of items.

2007 was zo’n geweldig jaar voor de Corvette legende, dat veel soortgelijke organisaties en goede doelen zijn opgesprongen om ervoor te zorgen dat de visionairs visie om duizenden auto’s te doneren aan verdienstelijke kinderen van Amerika, gezinnen en senioren theributes die ze nodig hebben ontvangen. Nu de roep om minder afhankelijkheid en ontheemding steeds sterker wordt, als gevolg van de almaar stijgende gasprijzen, is de behoefte aan economisch bevoorrechte autobezitters nog steeds sterker dan ooit.

Elke Amerikaan zou zijn laatste Corvette op de open weg moeten kunnen beleven. Het is een van die platen waar velen in Amerika over nadenken, zich dagelijks afvragend “wat als…” voordat hij van jou is. Als de geest u ooit beweegt, neem dan contact op met de gerenommeerde Corvette specialisten van MPI Performance om nu een inleverbeurt voor uw gekoesterde Corvette te plannen.