Hoe lakbeschermingsfolie aan te brengen

Glascoating

De meeste verfbeschermingssystemen (PPF) zijn een verspilling van tijd omdat zij een zware toepassing vereisen en als u iemand bent die niet “echt” om uw verfwerk geeft kunt u gewoon een waardeloze verflaag hebben die uw auto beschermt. Dus laat me u eerlijk vragen, als u de eigenaar was van een auto die slechts begon te roesten aan zijn scharnieren, zou u dan hetzelfde bedrag uitgeven (of slechts één of twee keer het bedrag) van het kopen van een nieuwe auto om zijn nieuwe staat te behouden? Het antwoord is waarschijnlijk nee. Een van de beste dingen vanPPFgate.comis dat het een eenmalige investering is van slechts een paar honderd dollar; waarschijnlijk minder als u een garage of autoservice heeft (wat de meesten hebben) en veel meer als u een meer getruukte paint job of show auto heeft.

PPF bescherming is het echt waard! De tijd en het geld die u bespaart door een mooie lak om mee te pronken is echt een fractie van de prijs van een nieuwe lakbeurt. Het belangrijkste is dat uw auto er niet half zo slecht uit zal zien als een armzalige laklaag. Zowel de auto als de show laten het resultaat zien van maanden werk. Ze hoeven er niet half zoveel tijd aan te besteden.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je inderdaad PPF nodig hebt, doe dan veel onderzoek online naar sites die je leren hoe je het moet aanbrengen. Leer hoe en waar je het correct moet toepassen. Zoek rond tot je enkele goede artikels, video’s en tips vindt die je kennis over verfbescherming en de bescherming van de lak van je voertuig kunnen vergroten. Ongeacht of u een doe-het-zelf soort persoon of een pro shop soort persoon, zal er een aantal tips die zal vrij nuttig zijn. Het belangrijkste is dat de juiste combinatie van producten zal resulteren in een duurzame bescherming van uw afwerking. Ik ben er vrij zeker van dat je een paar auto’s hebt gezien die zijn verbeterd met PTFE undercoating. Dit is een beschermende grondlaag en in feite de beste manier om lak te beschermen. Het is extreem duurzaam en beschermend, maar het is vrij taai en vrij kostbaar.

Op de website van de fabrikant of op hun YouTube-video over dit onderwerp kunt u zien hoe u lakbeschermingsfolie aanbrengt. Houd er rekening mee dat de juiste manier om beschermfolie aan te brengen wordt bepaald door het classificatiesysteem van uw voertuig. Als u die categorie tot het uiterste wilt doorvoeren, meer dan 4% spay, breng het dan zelf aan.

Ik denk dat het meest indrukwekkende deel over een goed gemaakte folie is hoeveel mensen het gebruiken. Ongeacht het type van autolot u frequenteert, zult u een overvloed van auto’s met verf beschermende film en die auto’s vinden die niet werden geschilderd. Een van de eerste dingen die een consument opvalt is de kostprijs van deze beschermende coating. Ondanks de hoge kosten, blijkt de afgewerkte beschermende film vaak de beste beschikbare optie te zijn. Afhankelijk van waar u woont, kunnen de kosten van het laten behandelen van uw auto variëren van ongeveer $300-$850 voor een buitenfilm en tot $2.000 voor een luxere afwerking. Bescherming van het interieur is goedkoper, gemakkelijker, maar niet altijd even duurzaam.