Hoe uw auto te verbeteren

Porsche, Auto, Remlichten, Achterlichten

Begin nu

– Bestudeer eerst de markt en de grondstoffen voor nieuw uitgebrachte goederen en neem contact op met lokale fabrikanten/distributeurs om te zien of u met hen in contact kunt komen- Bepaal een prijs voor uw auto afhankelijk van een paar factoren, locatie, afwerking, grootte van het lakwerk, conditie van het lakwerk en hoe gemakkelijk het te reinigen zal zijn;- Laat uw auto reinigen en voorbereiden voor Wax Match, indien van toepassing;- Als Nano coating uw manier is om uw auto aan de klant te geven, dan is Nano coating een uniek proces dat een gloednieuwe afwerking op een auto creëert in minder dan twee dagen;- Uw afgewerkte auto moet worden voorzien van een blanke laklaag;- Bescherm uw auto tegen de omgeving en zorg voor het milieu als bijproduct;- Het retoucheren kan het beste ‘s nachts worden gedaan op een blanke laklaag;- De wax wordt aangebracht nadat de lak is opgedroogd, wat zal resulteren in een mislukking als gevolg van dofheid van eerdere toepassingen;- De afwerklaag is een sealant bovenop een bindmiddelcomposiet en beschermt de lak tegen de omgeving en tegen water;- Aanbrengen kan met de hand worden gedaan met ongeveer 2-5 toepassingen van de wax op een medium schaal;- Overmatig in de wax zetten zal resulteren in een gebroken witte glans en zal snel afbladderen;- de afwerking kan zowel met de hand als met de machine worden aangebracht en in plaats van één enkele toepassing is meer dan één toepassing nodig;- de wax moet worden aangebracht nadat de grondlaag voldoende droog is;- breng nogmaals wax aan om een eersteklas afwerking te verkrijgen;- bewonder uw handwerk voor en na;- ga door tot alles klaar is;- herhaal het proces voor de tweede helft van de auto.

afwerking en verzorging van uw zorg

– De wax moet in rechte lijnen en één laag per keer op de auto worden aangebracht;- Voer indien nodig kleine reparaties uit aan visueel beschadigde delen;- Bescherm deze delen met een grondlaag om ze te beschermen tegen de omgeving;- Om de auto voor te bereiden op de afwerking, moet u ervoor zorgen dat alle lichten in orde zijn;- Voorbumper, grill, glas en zijwanden van de motorkap zijn allemaal in goede staat;- Veiligheidsglas, de voorruit en de velgen zijn allemaal in goede staat;- Alle zijlijsten, achterklep en achterkant van de motorkap zijn in goede staat;- Bumper en zijlijsten moeten in een verticale positie worden bevestigd met behulp van bungeekoorden;- Bind wolken of regengordijnen vast in de motorkap;- Kentekenplaat is bevestigd in het frame van de voorruit;- Dak van de auto is nu klaar;- Beroepsuitrusting en gereedschap zijn geïnstalleerd;- De auto is nu klaar;

Laat een verfbeurt uitvoeren volgens de specificatie van de fabrikant.

Lees verder voor een paar belangrijke dingen om te weten over hoe ik mijn auto er beter uit kan laten zien.

Hoe kleine beschadigingen aan de auto te voorkomen

Er zijn verschillende manieren om uw auto schoon te houden en kleine beschadigingen aan de buitenkant en het interieur van de auto te voorkomen. Het is essentieel om te onthouden dat een auto een machine is en net als elke machine onderhoud nodig heeft. Onze persoonlijke voertuigen moeten regelmatig worden gerepareerd en schoongemaakt. Kleine beschadigingen zoals lakschilfers, krassen op de carrosserie, deuken in het interieur en het exterieur moeten worden gerepareerd om grote reparaties en waardeverlies te voorkomen.

Voordat u overhaast reparaties uitvoert, moet u een professional raadplegen en een specifiek plan van aanpak opstellen en de procedure volgen zoals beschreven op de volgende pagina’s. Denk eraan de kleine beschadigingen te verzorgen terwijl u het interieur en het exterieur van de auto herstelt.

Investeren in een garage

Het lijdt geen twijfel dat een garage de beste plaats is om te werken en uw voertuig te bewaren. Toch moeten investeringen en onderhoud worden overwogen alvorens een garagebedrijf te beginnen.

Het kiezen van de juiste garage kan een moeilijk proces zijn en vereist veel aandacht. Voordat u een garage selecteert, moet u ervoor zorgen dat u investeert in de juiste apparatuur om ervoor te zorgen dat er een reparatiewerkplaats wordt gecreëerd die specifiek voor de klus is.

U zult een afzonderlijk aangedreven machine nodig hebben en duurdere apparatuur dan wat u nu heeft, maar u hoeft niet veel uit te geven om een complete werkplaats te creëren. U kunt een basiswerkplaats creëren, waar u een ruimte nodig hebt voor werk- en opslagdoeleinden, en waar u een bruikbare ruimte nodig hebt die gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd, waar u reparaties kunt uitvoeren binnen de vereiste ruimte en waar u afvoerkanalen voor licht en lucht hebt. Basic detailing

Een bijkomend voordeel is dat u al uw verschillende gereedschappen en apparatuur van het terrein kunt verplaatsen met behulp van een paleotechniek, waardoor alles wat u bij de hand hebt, inclusief gereedschap, gemakkelijk kan worden meegenomen.