Wat u moet weten over kleurtinten

Warme eethoek met mooie combinate kleurtinten. Foto geplaatst door thuisje  op Welke.nl

Waarom zijn wij beter dan de rest?

Met een gemiddelde leeftijd van 7 jaar hebben wij al met verschillende kleurtechnieken gewerkt. Onze ervaring leert ons dat de meeste lakwinkels niet de juiste kleurtint voor de meeste auto's bieden. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en weten goed wat er nodig is om een ​​getinte voorruit van hoge kwaliteit te krijgen.

Wij leveren getinte voorruiten van fabrikanten als; chromen kap (ziet er geweldig uit!), esdoorn, ceder, walnoot en zelfs de meest exotische flame coat-keuzes! U vindt onze uitgebreide kleurenkaart voor auto's.

Hier is een korte samenvatting van de andere producten die we beschikbaar hebben;

Autoruit tinten, Lug monteurs, schaduw, zilveroxide, grootlicht, 850X, zilvergrijs, mist, NovaExchange, Advance, zwart oxide, automotive rood, bordeaux, grijs, rood, zeeschuim, steen, roest, mageliet, keramiek, Duralite , en nog veel meer!

Woon je in een lastige buurt? Tint uw ramen en deuren bij ons! Ramen zijn het startpunt voor buurtverbeteringen. Vaak willen de welvarende bewoners van een wijk dat hun ramen en deuren een vleugje kleur of speciale effecten hebben. We hebben een brede selectie van betaalbare kleuren om uit te kiezen.

Vaak is de motivatie achter het kopen van een ruittint niet de prijs, maar het effect dat het heeft op het interieur van de auto of vrachtwagen. Bijvoorbeeld achterverven of spiegelverven. Dit is belangrijk om de schittering te verminderen die wordt veroorzaakt door de zon die op de achterkant van de auto valt. Er zijn veel verschillende tinten die dit effect kunnen geven. De kleuren die je ziet in de getinte ruiten lijken erg op wat je in de auto ziet. Daarom ziet u exact dezelfde kleuren, maar worden de kleuren versterkt.

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle getinte autoruiten noodzakelijk hetzelfde zijn. Het Basic Tint Proces, zoals gebruikt door de auto-industrie, is de beste manier om de exacte tint te bepalen die u nodig heeft. Dit proces zal in meer detail worden besproken naarmate we verder komen in het kleurproces.

Wat is het proces voor het kleuren?

Er zijn een aantal verschillende processen om een ​​raam te tinten. De drie basisprocessen worden "G", "R" en "I" genoemd. G-Tinting is het aanbrengen van een doorzichtige siliconencoating op het doorzichtige plastic venster. (Dit proces wordt niet gebruikt op deuren of bekleding van uw voertuig.) R-Tint is vergelijkbaar met G-Tint, behalve dat het doorzichtige plastic is getint met een redamboo-kleurstof. Nadat de siliconen zijn aangebracht, mag deze volledig uitharden en volledig worden gecoat op de achterkant van uw auto of vrachtwagen. I-Tint is precies dat, het is het direct aanbrengen van een getinte siliconenfilm op het doorzichtige plastic van uw auto of vrachtwagen.

Voordelen van deze processen.

De G-Tint zorgt voor het ophelderen van het oppervlak van het kunststof raam. De R-Tint zorgt ervoor dat het oppervlak er helder en puur uitziet. De I-Tint voegt een ware "hoogglans" toe aan het lakwerk.

Een ander voordeel van de sterk G-getinte lenzen is dat veel van de gerecyclede lenzen kunnen worden bewaard voor toekomstig gebruik. De siliconencoating die op het plastic is aangebracht, zorgt voor eventuele krassen en andere effecten die een normale krasfilm volledig zou negeren.

efficiënte kleuring.

Winkels zoals Costco of Sam's Club verkopen deze producten met 40% korting op de catalogusprijs. Afhankelijk van het type winkel waar je winkelt, kun je zelfs merken dat sommige winkels zoals deze grotere hoeveelheden product hebben – wat betekent dat je je hele boodschappenset voor minder dan $ 450 kunt krijgen. Sommige combinaties van kleuren zoals zwart, bruin, paars en blauw.

Hygiënische UV-bescherming. De heldere siliconen zijn volledig onzichtbaar voor het UV-licht, dus het komt niet in uw ogen en is op geen enkele manier schadelijk voor uw ogen. Het is niet-toxisch en niet-variant.

Samengestelde lenzen. Deze zijn gemaakt van een composietmateriaal dat is getextureerd en geploegd op een manier die vergelijkbaar is met aardewerk. Ze zijn sterk en echt licht – zes gram in één stijl. Maar ze nemen ook veel ruimte in de auto in beslag – twee keer zoveel ruimte als een gewone kunststof autoruit.

Een uitkering

De belangrijkste voordelen van het bezit van getinte lenzen zijn dat ze transparant zijn, zelfherstellend, zuinig en redelijk veilig voor de ogen. Door de transparantie van de getinte glazen zijn ze enorm populair bij studenten, omdat ze gemakkelijk mee kunnen met de huidige mode. Ze zijn ideaal voor zomerlocaties, waar veel natuurlijk zonlicht op de lenzen valt. De UV-bescherming is er voor wie het nodig heeft.

plus.

Dit zijn de dingen die je moet weten over Color Touch, Tinted Grey lenzen en Ultravar lenzen.