Hoe laat je je wenkbrauw er goed uitzien

Vrouw Die Hijab Draagt
Voor mij is de blootstelling en de tijd van een verkoop- of marketingmedewerker voor een klant veel realistischer. Het is als het verschil tussen het schoonmaken van je huis of werken in een fabriek. Je kunt er zeker van zijn dat de blootstelling aan agressieve chemicaliën eerder een kwestie is van een verandering van verpakking, dan de blootstelling van een verkoper aan een potentieel schadelijke chemische stof.
Een extreme zeldzaamheid, dat weet ik, maar ik zou ook niet in de buurt van een schoonheidsproduct willen komen. Hoe goed een product ook werkt, ik geloof niet dat het een goed idee is om een nieuwe behandeling te introduceren waarmee je niet bent opgeleid. Zelfs als je goed opgeleid bent, kan een onreine applicator van een behandeling een infectierisico vormen voor de huid van je klant.
De tweede reden is een kwestie van hygiëne. De producten die we gebruiken moeten grondig worden gereinigd en regelmatig worden toegepast. Zelfs als je nog nooit je handen (en die van je klanten) hebt laten reinigen, zul je er baat bij hebben om dat af en toe te doen. Als je een Make-up Artist bent, zullen bacteriën zich ophopen als je iemands gezicht één keer per week bewerkt, en als je een Esthetician bent, zullen bacteriën zich waarschijnlijk ophopen als je iemands voeten één keer per week bewerkt.
Kleine kinderen in kinderdagverblijven kunnen een deel van de bacteriën oppikken van voorwerpen waaraan wordt geplukt, dus is het belangrijk ervoor te zorgen dat handschoenen worden gebruikt bij het aanbrengen van cosmetica.
Potloden en kwasten moeten voor gebruik worden gewassen om bacteriën en ziektekiemen te verwijderen, maar het gebruik van oude kwasten en potloden kan in feite meer kwaad dan goed doen, en is iets dat volledig moet worden weggegooid.
Hourglass is een van de cosmeticaproducten waar de meeste vrouwen naar grijpen en dat is niet voor niets. Ze zijn gemakkelijk te vinden en zijn echt heel nuttig. Het probleem is dat een teveel aan product de haartjes aantast en het haar kan breken. Het is alleen al om deze reden dat wenkbrauwborstels niet moeten worden gebruikt.
Als je borsteltjes met poedermousse of gel gaat gebruiken, moet je ze eerst schoonmaken en vervolgens steriliseren. Je kunt dit doen door ze te weken in een bleekmiddel van 10% zoals waterstofperoxide en ze daarna af te vegen. U kunt ze ook steriliseren door ze met zuiveringszout te bestrooien. Doe dit niet thuis.
Gebruik nooit een wenkbrauwborsteltje op een natte huid of foundation, want dat kan vlekken veroorzaken en dat is erg onhygiënisch. Breng ook nooit gel of vloeibare foundation aan met een watje, want dit kan een smeerboel veroorzaken en gooi het watje weg.
Er zijn een aantal basisregels die je enorm zullen helpen om je wenkbrauwen er elke dag geweldig uit te laten zien. Denk er altijd aan om je kwasten schoon te maken en leg ze nooit op het aanrecht in de badkamer omdat vloeibare make-up in de haartjes kan sijpelen en de kwasten kan ruïneren. Als make-up kwasten binnen moeten blijven, veeg ze dan af met een watje en veeg ze daarna af aan een handdoek. Vergeet niet de binnenkant van de kwast af te vegen voordat u hem naar uw werkplek verplaatst.
Iedereen, man of vrouw, moet deze zelfde basisregels voor wenkbrauwborstels volgen om ze efficiënt te laten werken en om te voorkomen dat hun kleur en vorm hun oorspronkelijke kenmerken verliezen.
Er zijn verschillende wenkbrauwkits op de markt waarmee je je eigen wenkbrauwen, maar ook die van anderen, kunt creëren. Eén zo’n model is deimmimagecontrol elektrische wenkbrauwkits die worden geleverd met een DVD, zodat je ook leert hoe je de wenkbrauwen vorm geeft en fixeert. U kunt ook kaarten met richtlijnen kopen waarmee u zelf uw wenkbrauwen kunt epileren en modelleren, en ook haarborstels en kammen. Als je geen tijd of geld hebt om naar een professionele wenkbrauw vormende kliniek te gaan, kun je ook online kopen zodat deze kits door een opgeleid persoon op je eigen wenkbrauwen kunnen worden toegepast. Zowat iedereen kan de technieken van het aanbrengen van wenkbrauw make-up en basis toepassing leren en vervolgens je eigen wenkbrauwen vormgeven.
Het borstelen van je wenkbrauwen met een tandenborstel kan helpen om de haartjes en ongewenste haartjes te scheiden.
Het gebruik van poeder oogschaduw in plaats van oogschaduw op crèmebasis zorgt voor minder strepen en minder kleur op de huid.
Vermijd het gebruik van lasergolflengtes die door de buitenste laag van de huid worden geabsorbeerd.
Vermijd het gebruik van haarverf op basis van peroxide; het kan de haarborstel bleken; hetzelfde geldt voor de kleurstof kan de huid van de gebruiker beschadigen.
Lees de instructies en voorzorgsmaatregelen die op de haarborstel zijn afgedrukt voor gebruik.
Wees er zeker van dat de stylist voldoende ervaring heeft in het uitvoeren van de haarborstel; kijk hoe de persoon de kleur aanbrengt.